Coaching

Inzichten creëeren

Coaching is het begeleiden van mensen om van A naar B te komen. Coaching helpt nieuwe inzichten te krijgen waardoor je uit je patronen kunt stappen.

Patronen zijn bepaalde automatische handelingen of gedachten die je gedurende je leven ontwikkelt. Bijvoorbeeld het niet uiten van verdriet, want huilen is zwak. Of als iemand kritiek op je uit in je schulp kruipen en dicht klappen.
Deze patronen zijn vaak ontstaan, omdat ze nodig waren, een functie hadden. Misschien werd je vader wel boos als je huilde of volg je het voorbeeld van je moeder, die ook nooit voor zich zelf op kwam.

Door inzicht te krijgen in die patronen en soms ook in de oorzaak ervan, kun je deze veranderen. Zo leer je ervaren, dat huilen oplucht en lichter maakt of dat je op een andere manier kritiek kan ontvangen en verwerken, zodat je er sterker van wordt en niet kleiner. Het zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen over je zelf, je een beter zelfbeeld krijgt en daardoor meer ontspanning en plezier ervaart in het leven.

Tarief: €70,- per behandeling. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de alternatieve geneeswijze in de aanvullende verzekering. Voor meer informatie over de vergoeding per verzekering kijk op: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/shiatsu-therapie
Tevens is het mogelijk een 3-rittenkaart aan te schaffen, voor €195,- of een 5-rittenkaart voor €320,-. De kaarten zijn tot 1 jaar na afgifte geldig.

Afspraak maken voor Coaching

Het zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen over je zelf, je een beter zelfbeeld krijgt en daardoor ontspanning en plezier ervaart in het leven